2014. július 18., péntek

In memoriam



BALIKA

 2013 (?) - 2014.06.06


"Ha elszakítanak tőlünk valakit, akit szeretünk, úgy adhatunk neki hosszú életet, ha szeretetünk sosem szűnik."
(A holló c. film)









6 megjegyzés:

  1. Nea, akkor már nem reménykedsz tovább... nagyon sajnálom, nagyon.... igazán gyönyörűséges cicuka volt, de ha nem lett volna ennyire szép a szeretetünknek ez szinte mindegy is.... emlékezni kell rá mindig és valahol veled lesz:-))))
    Sok szeretettel ölellek és vigasztalódást kívánok :-))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Anikó! Már nem reménykedhetek tovább... Most már biztos, hogy ő volt az elütött cica, a véletlen folytán találkoztam tegnap este annak a kislánynak az édesanyjával, aki reggel fél 7-kor, iskolába menet megtalálta a kicsi, élettelen testét. Ő intézkedett, hogy elvigyék, de mindez 2 óra leforgása alatt zajlott le, ezért nem találtuk, hiába kerestük. Csak miértek és könnyek vannak, nincs válasz és nincs vigasz.... Köszönöm a kedves szavaidat, hogy még ünneplés közepette is gondoltál rám.

      Törlés
  2. Sajnálom... Szép cica volt. Nekem is volt ilyen sziámi cicám, Lucy volt a neve....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Krisztikém, aranyos vagy! Gyerekkoromban volt nekünk is egy ugyanilyen kis Fridánk, úgy éreztük, őt is kicsit visszakaptuk vele ... Nagyon fájó a hiánya, de a legjobban az emberi kegyetlenség, lelketlenség fáj. Elüti egy bicikli úton és otthagyja ... esély sem adott neki... persze lehet abban a pillanatban meghalt, de még csak arrébb sem tette, lelkiismeretlenül továbbállt...

      Törlés
  3. Sajnálom Nea, gyönyörű cica volt.

    VálaszTörlés

KÖSZÖNÖM A LÁTOGATÁST!
A hozzászólás linket, hirdetést, reklámot nem tartalmazhat!